香港VPS好似愈黎愈多...

間GigsGigsCloud黎左冇耐
HostWithLinux 又出香港既VPS...
價錢亦都愈黎愈平民化....
不過我都係覺得太貴....
仲有冇其他香港VPS平平地既好介紹?
謝謝大家
突然想搵 VPS 嘅?
其實一直都想搵香港既VPS既...
我一直都有VPS,不過
美國既太遠
新加坡既我擔心唔夠自由
香港既太貴
普通網存又唔夠我玩
見呢排香港VPS愈出愈平
咪問下有冇唔同啲既平野囉
HostWithLinux  係 Softlayer dedicated SERVER 來的.
已經比大陸人玩爛左條線,  too much oversell , take it as risk

GigsGigsCloud 未知咩來頭

其實要玩做咩唔入 ximbo?
原帖由 Technetcal 於 2015-4-20 23:46 發表
HostWithLinux  係 Softlayer dedicated SERVER 來的.
已經比大陸人玩爛左條線,  too much oversell , take it as risk

GigsGigsCloud 未知咩來頭

其實要玩做咩唔入 ximbo?

ximbo: 10mbps.....
香港啲bandwidth真係咁貴咩?....
anyway多謝介紹呢間 ,以前未聽過

原帖由 v998 於 2015-4-21 19:49 發表

ximbo: 10mbps.....
香港啲bandwidth真係咁貴咩?....
anyway多謝介紹呢間 ,以前未聽過

未必一定係貴嘅問題,係營商手法問題,但我身份中立唔方便評論任何一間網存公司。